Noi discuții administrație - sindicate la CE Oltenia. Decizii!

Sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia s-au întâlnit joi și au luat unele decizii care îi privesc pe salariați. Una din decizii este aceea ca niciun salariat care a fost în șomaj tehnic să nu fie afectat la concediul de odihnă, prin reducerea zilelor de concediu.

În următoarele zile vor fi trimise la fiecare unitate și subunitate tabele și liste cu toți salariații care au fost trecuți pe funcții superioare, dar la care nu s-au făcut reglări salariale. Aceste reglări se vor face dintr-un alt fond de salarii, au precizat sindicatele.

Au mai fost cerute liste cu angajații care au cele mai mici salarii și care trebuie armonizate cu cele ale colegilor lor. "S-a suplimentat cu 700 milioane lei alimentarea cardurilor voucherelor de vacanță pentru luna iulie. S-a cerut o situație cu deficitul de personal pentru fiecare unitate în parte și pe fiecare meserie. Am cerut să ne pună la dispoziție s-au să ne informeze in legătură cu noua organigramă. Am cerut să ne informeze despre discuțiile cu Consultantul ales, despre restructurare, privind menținerea grupurilor de la Rovinari și Turceni pe cărbune", a comunicat Sindicatul Mine Energie Oltenia.

Vizualizări: 5,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: