Noi staţii de autobuz în Târgu Jiu pentru mineri

Salariaţii CE Oltenia care fac naveta la unităţile din zona Rovinari şi Turceni pot aştepta autobuzele sau microbuzele puse la dispoziţie de companie în staţii special amenajate. Două astfel de staţii au fost montate săptămâna trecută în apropierea blocurilor turn din zona 9 Mai, investiţia fiind realizată de Primăria Târgu Jiu.

Manu Tomescu, vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, a fost cel care a solicitat înfiinţarea unor astfel de staţii. Solicitarea a fost depusă încă de anul trecut, fiind semnată de mulţi salariaţi ai CE Oltenia. „Am strâns semnături de la oameni, le-am predat la primărie şi a durat ceva. Iniţiativa a plecat de pe timpul când era domnul Cârciumaru primar. Au fost alegerile atunci, a fost ales senator. A fost făcută o staţie la Casa Tineretului, când era Aurel Popescu la primărie. Solicitasem pentru trei. Și pentru cele două care au fost amenajate acum pe strada Nicolae Titulescu, la turn. Acum, suntem şi noi bucuroşi că nu mai stăm în ploaie şi în vânt”, a declarat sindicalistul Manu Tomescu.

Investiţia nu a costat mult. „Suma alocată este de 2.893,10 lei, fără TVA”, a precizat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu.

Câteva sute de angajaţi ai CE Oltenia fac naveta zilnic, mai ales că lucrează în trei schimburi.

Galerie foto


Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: