Noi transferuri la Universitatea Craiova anunţate de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, anunță noi transferuri la formația din Bănie. După ce Universitatea Craiova a învins-o pe FC Botoșani în etapa a 7-a din Superliga, scor 1-0, Mirel Rădoi a dezvăluit ce strategie de transferuri au oltenii.

După ce i-a adus pe Raul Silva, Bogdan Mitrea, Sergiu Hanca și Rivaldinho, Universitatea Craiova vrea să mai transfere cel mult trei jucători, a anunţat ProSport. Antrenorul Universității Craiova nu a dorit să ofere detalii despre jucătorii pe care oltenii îi vor în această vară, dar anunță că urmează ca în  Bănie să vină doi, maxim trei jucători. „Nu pot să spun ce vreau pentru că aș pune presiune pe ceilalți jucători. Căutăm câțiva jucători, nu pot să spun pozițiile. Vedem ce profil de jucători. Noi am stabilit, dar nu vreau să fac public. Noi, cei din conducere, știm ce vrem. În momentul de față vorbim de doi, maxim trei jucători”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului Universitatea Craiova – FC Botoșani.

Universitatea Craiova a urcat pe locul 5 în clasamentul din Superliga

După victoria cu FC Botoșani, Universitatea Caiova a făcut 11 puncte și a urcat pe locul 5 în clasamentul din Superliga, la egalitate cu FC Botoșani și Petrolul, doar că oltenii au un joc în minus. Echipa lui Mirel Rădoi a bifat trei victorii, două remize  și o înfrângere în sezonul 2022 – 2023.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu Hermannstadt din etapa a 8-a din Superliga, joi, 1 septembrie, ora 21.00.

Vizualizări: 3,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: