Noul antrenor al Universităţii Craiova va semna sâmbătă

Preşedintele Sorin Cârțu confirmă venirea lui Marinos Ouzounidis pe banca Universității Craiova. Antrenorul grec nu va sta pe bancă la următorul meci ci va debuta pe banca oltenilor la meciul cu Botoșani.

Marinos Ouzounidis este aşteptat în Bănie pentru derby-ul de sâmbătă, cu Dinamo, dar va debuta ca antrenor al oltenilor la meciul de la Botoşani, din Cupa României, informează ProSport.

Sâmbătă, Universitatea Craiova primește vizita rivalei Dinamo, într-un meci din etapa a 22-a din Liga 1, partida fiind programată de la 21:00.

Înaintea acestui meci, preşedintele Sorin Cârțu confirmă numirea lui Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. „Să ne gândim mai puțin cum dansăm și să vedem cum jucăm. Ieri am aflat și eu, ieri au stabilit clar. Nu ne-a surprins, era în analiză mai demult. Au fost vreo trei, patru, cinci antrenori în discuție. Mâine se semnează actele, dar 99 la sută e ok. Toată negocierea a rămas la semnarea actelor. Nu va fi pe bancă pentru meciul cu Dinamo, dar mai mult ca sigur va fi la Botoșani. Obiectivul rămâne același, cupele europene.  Față de cei cu care s-a discutat, el era la curent, s-a pus foarte bine la punct, omul era la curent cu multe despre ce înseamnă clubul nostru, despre jucători. Au fost discuții cu toată lumea, toată lumea a avut șansa discuțiilor și interviurilor. Nu au fost români pe listă”, a declarat Sorin Cîrțu la Digi Sport.

APOEL este ultima echipă antrenată de Marinos Ouzounidis. Grecul a mai pregătit echipe precum AEK Atena, Panathinaikos, Panionios sau Skoda Xanthi.

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: