Nu înţelege de ce Reghecampf nu a fost încă demis de la Universitatea

Directorul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, este surprins că Laurenţiu Reghecampf încă mai rezistă pe banca tehnică a Universităţii Craiova. Acesta ţine cont de rezultate şi de presiunea existentă şi spune că i l-a propus deja în mai multe rânduri lui Mihai Rotaru pe fostul antrenor Eugen Neagoe pentru postul de „principal”.

Pavel Badea îi vrea pe Eugen Neagoe sau Mirel Rădoi la Universitatea Craiova şi nu înțelege de ce nu e demis Laurențiu Reghecampf. „Bădiţă” şi „Geană” au fost coechipieri în echipa care a adus ultimul titlu în Bănie, în 1991, sub comanda lui Sorin Cârţu.

„Reghe parcă și-a atras negativul. A avut o perioadă foarte bună, cu rezultate foarte bune. Culmea e că el declara tot timpul că trebuie să fim atenți, că nu vom câștiga tot timpul. Parcă își pregătea „terenul“ pentru când o fi rău. L-a pregătit extrem de bine, că după nu a mai reușit să câștige un meci în 7 etape. A fost și un concurs de întâmplări nefericite, dar asta este situația. Având în vedere rezultatele, mă mir că nu a intervenit o presiune încă de dinaintea meciului cu Rapid. Mă mir că rezistă pe baricade! Mirel Rădoi poate fi o soluție în viitor pentru postul de antrenor. La fel de bine poate fi o soluție și Eugen Neagoe. Are ADN-ul de oltean, ca și Mirel de altfel, dar are avantajul că are experiență și știe ce reprezintă Universitatea în această zonă. A jucat la această echipă, este implicat emoțional, ceea ce este un aspect extrem de important. Eu i l-am propus de mai multe ori lui Mihai Rotaru, dar sunt banii lui și face ce vrea cu ei” a declarat Pavel Badea, pentru gds.ro.

Vizualizări: 1,562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: