Horoscop

Valabil pe 12 aprilie

Berbec: Se deschid oportunități de colaborare sau de implicarea într-o relație matrimonială oficială. Vă veţi pune ordine în activitățile și proiectele comune cu ceilalți. Evitaţi exagerările și așteptările prea mari de la alții! De joi apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare.

Taur: Se conturează schimbări majore în plan profesional. Aveţi posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Evitaţi să vorbiţi prea mult despre voi și planurile voastre de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma voastră. În relațiile cu femeile revin în discuție teme vechi sau activități restante.

Gemeni: Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă. Aveţi creativitate şi reușiţi să uimiți cu ideile voastre strălucite. Fiţi prudent și păstrați măsura în toate! Veţi avea mult de lucru, așa că dozaţi-vă eforturile. Relațiile cu colegele sunt tensionate și se poate ajunge la conflicte pe termen lung.

Rac: Se pot îmbunătăți relațiile cu membrii familiei sau pot apare schimbări importante în spațiul locativ. Țineţi cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce doriţi să realizaţi în viitor. A doua parte a săptămânii vă îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase.

Leu: Aveţi oportunități de a vă îmbunătăți gândirea, comunicarea și relațiile cu cei din jur. Sunt șanse să vă planificați excursii, vizite sau studii personale și profesionale. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodărești și dialogurilor familiale. Relațiile cu femeile din neam se vor tensiona.

Fecioară: Veţi primi o sumă de bani, salariul sau o primă, cadouri sau diverse favoruri și recompense de la locul de muncă. Evitaţi cheltuielile și chibzuiți atent fiecare achiziție! Spre finalul săptămânii, se conturează călătorii pe distanțe scurte. Relațiile cu femeile din anturajul apropiat încep un proces de reconfigurare. Prudență și detașare!

Balanţă: Momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață noi. Renunțaţi la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive. Mulți vor dori să afle secretul strălucirii voastre, însă vă va fi greu să explicaţi ceea ce trăiţi. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare și călătorii pe distanțe scurte.

Scorpion: Sunteţi preocupat de nevoile voastre sufletești, aveţi deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor prezente sau viitoare. Sănătatea este vulnerabilă, dozaţi-vă eforturile și odihniţi-vă. Începând de joi vă veţi simți excelent, implicându-vă în tot soiul de activități. Noutăți financiare și cheltuieli pe măsură.

Săgetător: Relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite. Sunt momente favorabile în care veţi observa foarte clar cine vă este loial și cine stă pe lângă voi doar pentru interese personale meschine. A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorință de interiorizare și accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi.

Capricorn: Se conturează schimbări în cadrul colectivului în care activaţi, discuții cu șefii și autoritățile, responsabilități profesionale noi. A doua parte a săptămânii vă aduce în preajmă prieteni, distracții, aventuri, dar și discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale de orizont.

Vărsător: Sunt zile bune pentru a vă redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a vă apropia de cele sfinte și pentru a vă trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo și călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung. A doua parte a săptămânii vă aduce multă forfotă socio-profesională.

Peşti: Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse mai demult. Începând de joi și până la finele săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă vă puteți gândi și la abordarea unor studii personale sau profesionale.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: