Numele lui Vîlceanu, vehiculat la Finanțe

Surse politice, citate de presa centrală, îl dau drept viitor ministru de Finanțe pe deputatul de Gorj Dan Vîlceanu. Premierul Florin Cîțu l-a remaniat joi pe ministrul Alexandru Nazare. Decretul a fost deja trimis spre promulgare către președintele României, Klaus Iohannis.

Premierul Florin Cîțu a anunțat motivele care au stat la baza revocării ministrului Finanțelor, precizând că miza revocării este „o guvernare bună”. „Sunt anumite proiecte care sunt întârziate și de aici decizia mea”, a declarat premierul Florin Cîțu la finalul ședinței de guvern.

Cîțu a anunțat că va prelua interimatul la Finanțe. Premierul a evitat să ofere un răspuns clar la întrebarea dacă apropiatul său, Dan Vîlceanu, este o variantă pentru un viitor ministru al Finantelor: „În acest moment nu avem nicio propunere pentru ministru al Finanţelor. Mă voi asigura că toate proiectele întârziate vor fi repornite şi vom corecta imediat câteva dintre greşeli”.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind revocarea lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru de Finanţe, a anunţat Administraţia Prezidenţială. Este al doilea ministru remaniat după Vlad Voiculescu la Sănătate. 

Vizualizări: 2,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: