O echipă din Liga 1 s-a despărțit de antrenorul care venise de trei zile!

FCU Craiova și antrenorul Joao Janeiro s-au despărțit înainte ca sezonul să înceapă. Portughezul fusese prezentat oficial pe data de 3 iunie și abia de trei zile începuse antrenamentele cu FCU CRaiova.

FCU Craiova și antrenorul Joao Janeiro s-au despărțit înainte ca sezonul să înceapă. Alb-albaștrii susțin că Janeiro e cel care a cerut desfacerea contractului.

„Astăzi, Fotbal Club Universitatea 1948 și Joao Janeiro au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Acest lucru s-a efectuat la solicitarea lui Joao Janeiro, din cauza unor probleme personale intempestive. Sperăm ca, în viitor, Joao să aibă șansa să se întoarcă la Craiova.

Chiar dacă colaborarea a fost una scurtă, aceasta a fost extrem de plăcută. Multă baftă, Joao!”, au comunicat oltenii pe Facebook.

Janeiro îl înlocuise la cârma echipei pe Nicolo Napoli, dat afară a 9-a oară de Adrian Mititelu!

Adrian Mititelu e acum în criză de timp. Echipa și-a reluat pregătirile și trebuie să aducă urgent un nou antrenor. Profilul-robot creat în birouri are o cerință clară: vine doar un tehnician care va accepta să lucreze cu staff-ul actual. E vorba, în primul rând, despre preparatorul fizic Dan Vasilică, la care Mititelu nu vrea să renunțe.

Gorjeanul Dan Vasilică a fost singurul punct fix în toate formulele de staff tehnic instalate în Bănie de la promovarea echipei în Superliga.

Vizualizări: 823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: