Club pentru bătrâni, la Rovinari

Autoritatea locală din Rovinari a aprobat înfiinţarea unui centru destinat persoanelor în vârstă. Este vorba despre „Centrul de zi de socializare şi petrecere a timpului liber (tip club), destinat persoanelor vârstnice – Clubul Seniorilor”

 

Scopul centrului este de a oferi un spaţiu de relaxare pentru persoanele vârstnice din Rovinari, destinat sitmulării comunicării la orice vârstă şi prevenirea marginalizării şi izolării sociale.

Personalul de specialitate din cadrul serivicului social este format din: asistent medical, asistent social, psiholog, animator socio-educativ.

Condiţiile de admitere în centru sunt următoarele: vârstă de peste 65 de ani, domiciliu legal sau reşedinţă în oraşul Rovinari, să nu sufere de boli contagioase csau psihice care pot afecta siguranţa velorlalte persoane care fac parte din club.

Finanţarea cheltuielilor se asigură din bugetul local, bugetul de stat, fonduri externe rambursabile şi nerambursabile, alte surse de finanţare, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: