O echipă din Târgu Jiu are mari şanse de promovare în prima ligă

Finalul acestei săptămâni este unul extrem de important pentru handbalul feminin gorjean şi ar putea decide o promovare istorică. În premieră în Gorj, o echipă de handbal feminin a CSM Târgu Jiu se bate pentru promovarea în Liga Florilor.

 Calificată în premieră la Turneul Final, CSM Târgu Jiu va intra în lupta pentru promovarea în Liga Florilor într-un meci cu Ştiinţa Bucureşti. Pentru echipa CSM Târgu Jiu urmează cea mai mare provocare a acestui sezon, turneul final la care echipa s-a calificat. CSM este la un pas de a-şi îndeplini obiectivul, acela de a ajunge pe prima scenă a handbalului românesc, iar acest lucru se poate realiza curând.

Primul adversar în calea CSM Târgu Jiu este Ştiinţa Bucureşti. Meciul cu echipa bucureşteană se va disputa vineri, 14 mai, de la ora 17.40, la  Sala Sporturilor din comuna prahoveană Blejoi.

Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, are încredere în forţa echipei de a se lupta pentru obiectivul stabilit: „Într-adevăr, sfârșitul de săptămână aduce o premieră pentru secția de handbal feminin din cadrul CSM Târgu Jiu. Echipa de senioare a reușit să se califice la Turneul Final, alături de cele mai bune echipe din Divizia A. Turneul se desfășoară pe teren neutru, la Blejoi, unde echipa noastră va disputa primul joc împotriva echipei CSU Știința București, echipă care a reușit să termine sezonul regulat pe primul loc în seria C. Atmosfera în cadrul echipei este una bună, fetele au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea înaintea turneului. Jucătoarele noastre se pregătesc foarte serios pentru a oferi cea mai bună prestație la acest turneu de promovare în Liga Florilor”.

Aflat la doar al doilea sezon la nivelul Diviziei A, proiectul handbalistic de la Târgu Jiu se dezvoltă repede şi frumos. Lucru demonstrat şi de parcursul de excepţie din sezonul regulat pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş, un antrenor care a scris istorie pentru handbalul gorjean, şi de Andrei Enache, fostul handbalist care a performat la Târgu Jiu în tricoul Energiei.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: