Turişti în pericol la raliul de la Rânca. Dani Oţil, în şanţ!

Raliul organizat sâmbătă şi duminică pe Transalpina nu a fost lipsit de incidente. Un pilot din Braşov a pierdut controlul maşinii într-o curbă şi a intrat în şanţ, oprindu-se la un metru de un grup de peste 15 persoane. Duminică nu a luat startul nici vedeta de televiziune Dani Oţil, care şi-a avariat sâmbătă maşina, intrând la rândul lui în şanţ.

 Un pilot din Brașov, concurent la Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Rânca, a ajuns sâmbătă cu mașina în șanț după ce a intrat cu viteză prea mare într-o curbă. Nimeni nu a fost rănit, dar mai mulţi turişti au fost în pericol.

Şi vedeta de televiziune de la Antena 1, Dani Oţil, concurent la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca, a fost implicat într-un accident. Maşina de curse Renault, pilotată de Dani Oţil, a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. „Asta se întâmplă pentru că am ieşit puţin în decor într-o zonă cu mult public. Am rupt ceva la maşină şi sperăm să reparăm. Cu maşini sau fără maşini, ne vedem la Rânca, pe coastă“, a postat Dani Oţil, pe pagina sa de Facebook. Din păcate, acesta nu a mai putut lua startul duminică, aşa cum spera.

Raliul de pe Transalpina este una dintre cele mai spectaculoase etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop şi a avut la start în jur de 60 de echipaje. În absența campionului en-titre Paul Andronic, urmărit de ghinion în acest sezon, timișoreanul Bogdan Cuzma, aflat la bordul unui Mitsubishi Evo IX, a avut al doilea succes consecutiv din acest sezon și a devenit totodată noul lider al clasamentului general. La cursă a participat şi primarul din Runcu, Adi Câmpeanu.

Cupa Gorjului "Vino acasă la Brâncuși" este organizată de Clubul Sportiv Autocorex din Târgu Jiu, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și a autorităților locale din Novaci și Baia de Fier.

Galerie foto




Vizualizări: 8,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: