Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O femeie și doi bărbați, în arest după scandal

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut joi pentru 24 de ore doi bărbați, de 41 și 42 de ani, din municipiul Motru, respectiv comuna Broșteni, județul Mehedinți, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și o femeie, de 40 de ani, din localitate, bănuită de săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că cele trei persoane, în timp ce se aflau într-o societate comercială de pe raza municipiului Motru, pe fondul unui conflict spontan, s-au lovit reciproc, stârnind indignare și temerea altor persoane, aflate în incinta localului.

Astăzi, cele trei persoane urmează să fie prezentate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: