O gorjeancă, Miss Tattoo 2017

Un craniu cu doi ochi de lup, desen făcut pe mână, i-a adus gorjencei Roxana Vancea titlul Miss Tattoo 2017, la Convenția Internațională de Tatuaje. Corpul tinerei de 27 de ani, bine lucrat la bară, este acoperit în mare măsură de tatuaje.

Roxana Vancea a avut și probleme din cauza tatuajelor, fiind amenințată și înjurată de o fană, supărată că nu primește modele de tatuaj, să își facă și ea la fel. Vancea a explicat pe facebook, într-un limbaj destul de dur, că tatuajele exprimă chestii personale. „Până acum era amuzant să citesc înjurături venite din partea cârnaților cărora nu le răspund la mesaje inepte. Ba că-s proastă, ba că-s slaba, ba că-s șchioapă, ba că respir... băi nene dar cât de retardată să fii să mă înjuri că nu-ți trimit poze cu tatuajele mele??? Majoritatea tatuajelor mele exprimă/descriu chestii personale. Atât de vită să fii încât să vrei să îți tatuezi data de naștere a lui taică-meu sau ceva de genul? Atât de oligofrenă să fii încât să îmi umpli frigiderul pentru că nu vreau să îmi copiezi chestii care țin de intimitatea mea? Pisi, zi mersi că nu te las să fii penibilă! Dacă ai creierul cât o dudă, măcar nu te mai lăuda cu treaba asta”, a scris Vancea pe facebook.

Vancea are mâinile acoperite de tatuaje, o parte din spate și coapsele, dar spune că va continua cu această pasiune a ei.

Vizualizări: 6,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: