O liposucție făcută în Italia i-a pus capăt zilelor. Avea 36 de ani

Ana Maria Crăciun, în vârstă de 36 de ani, a murit într-o casă de cură pentru bolnavii terminali din Brescia, miercuri, 11 aprilie. Femeia a murit după 9 luni de agonie cauzate de unele complicații legate de operația de liposucție efectuată vara trecută, scrie Corriere.

Tânăra a mers în vară la Centrul de Chirurgie Plastică MC din via Podgora, Milano, condus de chirurgul în vârstă de 31 de ani pe nume Mattia Colli, pentru o liposucție la abdomen, șolduri și coapse. După operația făcută fără anestezist s-a cazat la un hotel, unde i s-a făcut rău. Timp de trei zile nu a putut să părăsească hotelul, blocată la pat cu convulsii, febră mare și tahicardie. Medicul care a operat-o a sfătuit-o să nu meargă la spital.

Ana Maria Crăciun s-a întors în România unde a suferit mai multe operații. Din păcate, tânăra a ajuns să sufere de „fasciită necrozantă”, un tip de cangrenă. Ana Maria s-a întors în Italia și a fost spitalizată de ceva timp într-o casă de îngrijire medicală din Brescia, înainte de a fi transferată la azilul Orzinuovi unde a murit.

Carabinierii au descins la cabinetul doctorului Mattia Colii, care este acum investigat pentru omucidere. În următoarele zile va fi efectuată autopsia. (A.A.)

Vizualizări: 3,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: