Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O nouă ediţie a Târgului Meşterilor Populari

Aproximativ 50 de meşteri populari din toate zonele etnofolclorice ale ţării sunt aşteptaţi la Târgu Jiu, săptămâna viitoare. O nouă ediţie a Târgului meşterilor populari din România se va desfăşura, în zona centrală a municipiului, în perioada 22-25 august. Ca în fiecare an, meşterii vor veni cu produse tradiţionale, de la ţesături şi costume populare, până la instrumente şi bijuterii.

Evenimentul face parte din complexul de manifestări Zilele Culturii Populare în Gorj. Manifestarea este organizată de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj şi Consiliul Judeţean, cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc luni, 22 august, orele 11.00. (D.M.)

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: