O nouă reuşită pentru artista din Prigoria

Tânăra interpretă de muzică populară Andrada Betej, din comuna Prigoria, a mai bifat o reuşită. Andrada a câştigat duminică trofeul Festivalului Naţional de Folclor „Dor de munte”, de la Vălenii de Munte, judeţul Prahova.

„Andrada Betej, elevă a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, coordonată de doamna Camelia Argint, continuă să facă senzaţie la festivalurile din ţară, cucerind inimile iubitorilor de folclor. Tânăra solistă şi-a adjudecat Trofeul Festivalului Naţional de Folclor «Dor de munte», ediţia a IV-a, adăugându-şi în palmares o nouă reuşită”, au transmis reprezentanţii Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu. 

Ediţia din acest an a festivalului a avut două jurii: juriul specialiştilor din domeniul etnomuzicologiei româneşti şi juriul presei din judeţul Alba. Concurenţii au fost acompaniaţi de Orchestra de muzică populară a Ansamblului Folcloric „Cununa Carpaţilor” al Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română” din Bucureşti, dirijor Dan Ionescu. „Mulţumesc bunului Dumnezeu, familiei, doamnei Camelia Argint, Orchestrei «Cununa Carpaţilor», onoratului juriu şi căldurosului public de la Vălenii de Munte”, a spus Andrada după concurs.

Tânăra a câştigat recent şi Premiul Special „Radio Antena Satelor” al Festivalului Naţional „Ileana Sărăroiu” de la Târgovişte. Andrada a devenit cunoscută în toată ţara după ce a participat la Next Star.

Vizualizări: 4,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: