Constantin Enceanu: Nu dorm cinci nopţi din şapte

Cunoscutul cântăreţ de muzică populară Constantin Enceanu, ajuns la vârsta de 53 de ani, a vorbit despre sacrificiile pe care le impune viaţa de artist. Acesta a povestit într-un interviu că şi-ar dori să stea mai mult cu nepoţii, mai ales la sfârşit de săptămână, dar nu poate refuza oferte pe care le primeşte. În tinereţe, spune Enceanu, nu dormea cinci nopţi din şapte, dar nici acum situaţia nu este cu mult diferită.

Constantin Enceanu este solist la ansamblul Maria Tănase din Craiova, acolo unde este coleg cu Niculina Stoican şi Petrică Mâţu Stoian.

Artistul îşi iubeşte meseria pentru care şi-a sacrificat însă viaţa de familie şi sănătatea. „Numai eu ştiu de câte ori nu mai puteam de picioare, dar trebuia să ajung în altă parte. Cred că din viaţa asta, o treime nu am dormit-o. Am înşelat organismul. Când eram tânăr, din şapte nopţi cinci nu le dormeam, îmi doream să fac ceva din această meserie”, a mărturisit artistul pentru Libertatea.

Enceanu are un nepoţel de patru ani şi jumătate cu care ar vrea să petreacă mai mult timp. „Vine o vreme când zici: vreau să petrec mai mult timp cu familia, să câştig acea perioadă pierdută. Dar nu pot. La vârsta asta parcă sunt şi mai multe solicitări. Nu mai poţi să le refuzi elegant, dacă ieşi din horă, nu mai poţi ţine ritmul”, a adăugat acesta.

Mai nou, Enceanu este jurat în cadrul emisiunii concurs de talente „Vedeta populară”, prezentată de Iuliana Tudor la TVR.

Vizualizări: 3,452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: