O poveste frumoasă terminată prea devreme. Larisa avea doar 24 de ani

O femeie de 24 de ani din Gorj a murit marți seara la spital, după un accident care avusese loc la primele ore ale dimineții. Larisa Nicoleta Popescu a lăsat în urmă un soț îndurerat și o fetiță de numai 9 luni. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele soțului, Răzvan Cristian Popescu, aflat la volan.

Accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 5, mașina fiind condusă de soțul femeii, în vârstă de 30 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului pe DJ661, pe raza localității Vidin, comuna Jupânești, județul Gorj, și s-a răsturnat în șanț. Polițiștii au constatat că șoferul “în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 661 Jupânești, din direcţia Târgu Cărbunești către Filiaşi, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv ploaie și carosabil umed, şi, la o curbă periculoasă la stânga, s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului”. 

Cei doi, șoferul și soția sa, au suferit leziuni și au fost transportați la spital. Seara însă femeia a decedat pe patul de spital, după câteva ore de comă. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi a fost condus la spitalul Târgu Cărbuneşti în vederea recoltării de probe biologice. 

Inițial, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar ulterior, ca urmare a decesului femeii, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, anunță IPJ Gorj.

Cei doi munceau în Marea Britanie și aveau mașină cu volan pe dreapta. Se căsătoriseră în această vară, prietenii fiind șocați de cele întâmplate. „O poveste frumoasă terminată prea devreme”, a scris un prieten al celor doi pe pagina de facebook.

Vizualizări: 25,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: