O primărie din Gorj promovează gratuit pensiunile din zonă

Autoritățile locale din comuna Polovragi au decis să promoveze gratuit pensiunile din zonă, atât pe site-ul primăriei, cât și pe paginile de socializare administrate de unitatea administrativ teritorială. În felul acesta, unitățile de cazare sunt aproape pline mai tot timpul.


 


Ideea de a promova pensiunile din comuna Polovragi și de a atrage turiști în zonă îi aparține primarului din localitate. ”Eu mi-am dorit asta foarte mult acest lucru pentru că, dacă trăim într-o comunitate trebuie să ne ajutăm. Este foarte bine să promovăm pensiunile pentru că așa le întindem și noi o mână de ajutor . Fiecare administrator a fost contactat de angajații primăriei care se ocupă de promovare pentru a și se lua acordul. Fiecare pensiune are o poveste și noi o povestim”, a declarat Gheorghe Epure.


Așa se face că poveștile pensiunilor din Polovragi, atrag sute de turiști în comună de sărbători. ”Noi avem 26 de pensiuni și case de vacanță. Vreau să vă spun că ne bucurăm enorm să aflam că de sărbători gradul de ocupare al acestora este de 100%, iar în week-end-uri cam 90%. Ceea ce  mă bucură și mai tare este că în zonă se construiește în continuare pentru dezvoltarea turistică a zonei”, a mai adăugat primarul din Polovragi.

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: