O tânără din Târgu-Jiu ocupă poziția de lider pe Tik-Tok. Vezi cum a reușit să câștige mii de euro

O tânără din Târgu-Jiu a reușit să ocupe poziția de lider în topul săptămânal realizat de Tik-Tok. Cristina Șchiopu, căci despre ea este vorba, a povestit într-un interviu realizat de B1Tv cum a reușit să câștige zeci de mii de euro din activitatea de pe Tik-Tok.

Cristina Șchiopu este din Târgu-Jiu și a absolvit Facultatea de Inginerie la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu dar și Facultatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. 

Totul a început după participarea târgujiencei la emisiunea iUmor, unde a prezentat un program de glume despre olteni și pentru că a prins bine la public a început să posteze pe Tik-Tok.

Așa a început Cristina Șchiopu activitatea care acum i aduce zeci de mii de euro. Târgujianca a reușit să câștige lunar suma de 12.000 de dolari” Nu cred că există în momentul de față o platformă care să genereze atât de mulți bani. La  noi în România sunt persoane care câștigă și 35.000 de dolari într-o săptămână. Ce am făcut cel mai mult au fost clipurile cu glume despre olteni, cu care am apărut și la iUmor. Monitorizarea se face din niște jocuri, intrăm live, îi dăm drumul acolo, iar susținătorii cumpără niște cadouri, și ne dau cadourile respective care se transformă în bani. Pe live nu trebuie neapărat să ai o pagină puternică, ci să te faci plăcut și să ai cel puțin 1.000 de urmăritori.„ a povestit Cristina Șchiopu într-un interviu la B1Tv.

Cristinei Șchiopu i s-a părut inițial că platforma care îi aduce lunar venituri consistente este mai mult pentru copiii , dar apoi și-a dat seama că poate fi o alternativă pentru a câștiga bani.

Galerie foto


Vizualizări: 2,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: