O târgujiancă a lovit un minor cu mașina. Aceasta a fugit de la locul accidentului

O tânără din Târgu Jiu, în vârstă de 23 de ani, a lovit cu mașina un minor din Timișoara. Aceasta a fugit de la fața locului.

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost notificați de către medicul de gardă al unei unități medicale cu privire la prezența unui minor, în vârstă de 14 ani, adus pentru îngrijiri medicale în urma unui incident în care ar fi fost acroșat de un autoturism în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel, din Timișoara, ulterior șoferul autoturismului părăsind locului faptei.

“În urma investigațiilor efectuate, la data de 13 aprilie 2024, polițiștii Biroului Rutier au reușit identificarea autoturismului implicat în accident, la volanul căruia se afla o femeie, în vârstă de 23 de ani, din Târgu Jiu, bănuită de comiterea faptei. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că la data de 12 aprilie 2024, tânăra, în vârstă de 23 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.  Având în vedere probatoriul administrat în cauză, la data de 15 aprilie 2024, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș“, transmite IPJ Timiș.

Vizualizări: 1,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: