O târgujiancă a pus pe picioare o afacere inedită. Lucrează la o noua colecție pentru Luna femeii

O tânără din Târgu-Jiu vine cu ceva nouă pe piață! Gențile de lemn tip clutch care pot scoate din anonimat orice ținută. Accesoriile sunt din lemn, lucrate manual într-un atelier din Târgu-Jiu, unde se pregătește acum o colecție nouă pentru luna martie.

 


Luiza Flămându este creatoarea gentuțelor de lemn care au stârnit curiozitatea multor femei pasionate de aceste accesorii. Târgujianca în vârstă de 35 de ani a absolvit Facultatea de drept la Târgu-Jiu, după care a plecat în Anglia. A revenit acasă la sfârșitul anului 2018 pentru că urma să devină mămică, iar anul următor a dat a decis să facă un mic bussines.


” Ideea afacerii a pornit din dorința de a face ceea ce îmi place și a ne întoarce acasă, deși în străinătate aveam joburi foarte bune.  Am pornit în 2019, dar abia în 2020 ne-am stabilit viziunea și ne-am axat pe produse din lemn. Eu mă ocup exclusiv de această afacere, ”Woodify” urmând ca din august să îmi împart atribuțiile și cu partenerul meu, care momentan are de încheiat niște proiecte în Anglia”, a povestit Luiza


Primele produse realizate de Luiza au fost tablouri din lemn. 


”Tablourile au fost primele proiecte realizate, ulterior am descoperit că pot face tot felul de lucruri interesante și ne-am lărgit orizonturile.  Tot ce am investit este într-un atelier construit de la zero, laser performant, materiale și cheltuieli cu firma, a fost din munca noastră și cu ajutorul familiilor. Nu a fost un start ușor, căci investiția este considerabilă, dar avem genul de motivație și încăpățânare benefice antreprenorilor la început de drum”, precizat Luiza.


Căpătând experiență în domeniul prelucrării lemnului, Luiza și-a testat capacitățile și a îndrăznit să creeze gentuțe de lemn. Nu a dat greș, pentru că accesoriile de lemn au stârnit curiozitatea doamnelor care nu au ezitat să le încerce.


”Destul de curând am descoperit că putem realiza un nou tip de produs, gentuțe formate 100% din lemn, și bineînțeles că m-am angrenat și la asta, chit că sunt produse migăloase, vopsite, îmbinate și finisate manual din zeci de bucățele, cu un timp de execuție de 2-3 zile. Geantă tip clutch, realizată 100% din lemn și 100% funcțională.  Alături de gentuțe, ne axăm în prezent și pe fotogravuri, tablouri 3D din lemn în straturi reliefate, agende personalizate și diverse alte obiecte ce pun foarte frumos lemnul în valoare. Ne pregătim intens pentru luna femeilor, cu provizii de gentuțe”, a precizat Luiza.


Prețul unui gentuțe variază între 250 și 400 de lei, iar primele cliente și-au primit deja produsele, iar altele sunt în curs de realizare pentru a fi onorate și alte comenzi, în timp ce Luiza pregătește și colecția de primăvară.

Galerie foto



Vizualizări: 2,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: