Oale cu ciorbă găsite de OPC în toaleta unui restaurant

Declarații halucinante au fost făcute de Felix Manta, comisar-șef adjunct al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Gorj! Acesta a afirmat că, în stațiunea Rânca au fost găsite oale pline cu ciorbă într-o toaletă a localului. Mâncarea era depozitată acolo pentru a se răci. Incidentul a avut loc iarna trecută, când comisarii OPC au luat la verificat sute de locații de pe toată raza județului Gorj. S-au aplicat sancțiuni usturătoare, iar unele locații au fost închise. 

Locațiile care încalcă grav legea nu ar mai trebui să primească nicio șansă, este de părere comisarul Felix Manta.

„Undeva am găsit, în jurul vasului de toaletă 5 oale cu ciorbă, puse la rece. Nu vă pot spune locația, nu pentru că le dau o șansă, eu nu le-aș mai fi dat de atunci o șansă, dar din punct de vedere legal nu vă pot spune. Și-atunci, când eu găsesc oalele de ciorbă în jurul vasului de toaletă, iar când au intrat colegii mei, din toaleta respectivă ieșea un angajat care dădea semne clare că folosise toaleta, iar eu găsesc oalele acolo, fără capac, puse la rece, ați mai mânca?”, a afirmat comisarul șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Gorj, Felix Manta. 

Pentru ca astfel de incidente să nu mai existe, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Gorj dorește să organizeze o întâlnire de lucru cu toți operatorii economici din județul Gorj.

„Am discutat chiar în prima zi de activitatea aici, la Gorj și am propus o întâlnire cu toți deținătorii de pensiuni, hoteluri, restaurante, terase pe care să-i informăm, să le răspundem întrebărilor, să-i punem în temă despre cerințele legilor care reglementează activitatea lor pentru că nu mai sunt decât patru luni și începe sezonul de iarnă, când din nou vom fi prezenți aici, când din nou vor spune că nu au știut, când din nou, poate, deși nu-mi doresc, vom găsi situații incompatibile cu activitatea. Îmi doresc să realizez această întâlnire, dar nu ține numai de noi, ține și de disponibilitatea lor”, a mai afirmat Felix Manta, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: