Cum te poți programa pentru vaccinarea anti-COVID

Gorjenii care doresc să se vaccineze anti-Covid pot să se programeze prin intermediul unei platforme online. În prezent, în primă fază, se pot programa pentru vaccinare persoanele care lucrează în domeniul sănătății, respectiv social, din sistemul public sau privat.

„Începând de astăzi, 28 decembrie a.c., în conformitate cu Strategia de vaccinare împotriva COVID-19, se pot planifica la vaccinare persoanele din etapa 1, respectiv lucrătorii din domeniile sănătate și social, urmând să se activeze accesul în aplicație și pentru celelalte două grupe de vaccinare (grupa a II-a – populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale și grupa a III-a – populația generală). Vom informa opinia publică imediat ce accesul în aplicație va fi disponibil și pentru aceste două grupe populaționale~, a anunțat luni, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19.

https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login este platforma de pe care românii se pot programa pentru vaccinare, în baza unui cont creat cu datele personale de identificare, respectiv numărul de telefon.

Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: