Oferte uriașe din punct de vedere financiar pentru Reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar putea pleca de la Universitatea Craiova la finalul acestui sezon, după ce a primit două oferte de top din zona arabă. Antrenorul oltenilor e dorit de o echipă din Qatar și de una din Arabia Saudită, amândouă propunerile fiind extrem de tentante din punct de vedere financiar, dar și sportiv, pentru că obiectivul ar fi să se lupte la titlu și la accederea în fazele superioare ale Ligii Campionilor Asiei.

Mihai Rotaru și actualul tehnician al oltenilor urmează să poarte o discuție decisive în privința viitorului la finalul sezonului, a informat Pro Sport care a dezvăluit cele două oferte din zona arabă.

După ce echipa a ratat toate obiectivele interne, au început să apară informații despre problemele de la club și, mai ales, despre ce se va întâmpla la nivelul băncii tehnice.

Surse autorizate au dezvăluit pentru ProSport că, deşi conducerea Craiovei a încercat să nege incertitudinea în ceea ce privește postul de antrenor, lucrurile nu sunt deloc clare. Patronul Mihai Rotaru a fost dezamăgit de parcursul echipei, dar nu ar vrea să renunțe, neapărat, la Laurențiu Reghecampf. De cealaltă parte, tehnicianul știe că nu și-a îndeplinit obiectivele, dar are argumente solide, juste, care țin de lotul de jucători. Nu ar vrea să plece, dar cere garanții că la anul va avea fotbaliștii necesari pentru a se lupta la titlu.Conform sursei citate, „Reghe” a primit două oferte extrem de interesante din punct de vedere financiar, dar și sportiv, din zona arabă. Concret, două cluburi mari, unul din Qatar și unul din Arabia Saudită, cu aspirații la trofee, i-au făcut propuneri prin intermediari. Nu s-a ajuns la negocieri directe, dar interesul este cât se poate de real.

Vizualizări: 13,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: