Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ucraina, câștigătoare a Eurovision! Val de opinii pe Internet! Tu ce părere ai?

Rezultatul anticipat de aproape toată lumea s-a confirmat sâmbătă seara: Ucraina a ocupat locul I la concursul Eurovision Song Contest, desfășurat la Torino, în Italia. 

STEFANIA - KALUSH ORCHESTRA


Piesa câștigătoare, interpretată de Kalush Orchestra, se numește  „Stefania” și a fost dedicată mamelor. Victoria ucrainienilor a creat revoltă în rândul internauților români, mai ales că din partea țării vecine, trupa noastră nu a primit niciun punct.  


„Era clar deja de la început cine va câștiga. Deja e prea de tot cu Ucraina. Prea s-au întins cu toate in lumea asta.” 


„Romania pentru noi sunteti castigatorii! Ati fost minunati! Iar spectatorii au cantat alaturi de voi si ati facut o atmosfera incredibilă”, a mai scris cineva. 


Președintele Volodimir Zelenski a ținut să-i felicite pe cei care au adus victoria pentru pentru Ucraina. 


„Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucerește Europa.Vom face tot ce ne stă în putință pentru a găzdui într-o zi participanții și oaspeții Eurovisionului în Mariupolul ucrainean. Liber, pașnic, reconstruit”, a scris oficialul pe Telegram. 


WRS, reprezentantul României s-a clasat la Eurovision 2022 pe locul 18, cu un total de 65 de puncte. Marea dezamăgire a românilor care au urmărit competiția muzicală a fost că țara noastră nu a primit niciun punct de la Moldova și Ucraina.  


Ascultă aici piesa câștigătoare.

Vizualizări: 814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: