Oficialii Universităţii Craiova sunt revoltaţi

Șefii Universității Craiova sunt revoltați după ce suspendarea lui Nicușor Bancu nu a fost redusă după apelul făcut către FRF. Sorin Cârțu susține că decizia Comisiei de Disciplină este plină de răutate. Nicușor Bancu fusese suspendat 6 etape după gestul nesportiv din semifinala Cupei României dar oltenii se aşteptau la o reducere a suspendării după apel.

Sezonul trecut, în returul din semifinalele Cupei României, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Nicușor Bancu și-a pierdut cumpătul în minutul 86. El l-a lovit pe Stefan Ashkovski cu capul în piept, în stilul Zinedine Zidane din finala Campionatului Mondial din 2006. Mai mult, jucătorul Craiovei l-a mai lovit o dată cu mingea în cap pe Ashkovski, după doar câteva minute. Ulterior, Comisia de Disciplină a FRF a dictat o pedeapsă nemiloasă pentru Nicușor Bancu. Fotbalistul Universității Craiova a primit 6 etape de suspendare, plus o amendă de 11.300 de lei, scrie playsport.ro.

Oltenii au făcut apel la Comisia de Disciplină, însă sancțiunea lui Bancu nu a fost redusă. Această decizie a produs furie în rândul șefilor din Bănie.  Sorin Cârțu consideră că cei din Comisia de Disciplină dau dovadă de multă răutate. Mai mult, președintele Universității Craiova susține că sancțiunile sunt date discriminatoriu în funcție de clubul de care aparțin jucătorii.

„Avem suspendarea lui Bancu, pe care n-am înțeles-o. Atâta răutate! S-au găsit acum să fie foarte principiali în privința lui. Mihalache, când i-a luat piciorul lui Koljic, i s-au mai scăzut din etapele de suspendare. Am făcut un memoriu, judecat foarte drastic. Sunt foarte curios să văd cum judecă în continuare aceste comisii. De exemplu, Roger, anul trecut, i-a dat cu cotul în față lui Bancu. A stat băiatul nu știu cât timp cu dinții în batistă. E ciudat modul ăsta de a judeca niște faze”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Vizualizări: 805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: