Un fost pandur va juca la Corvinul Hunedoara

Corvinul Hunedoara a realizat încă o achiziție importantă în această vară, fostul pandur Nicolae Pîrvulescu. După ce a jucat sezonul trecut în Liga 2, la U Cluj şi Concordia Chiajna, Pîrvulescu va juca acum în Liga 3 şi va lupta pentru promovare.

În ultimele șase sezoane mijlocașul oltean a evoluat în Liga 2  la Pandurii Târgu Jiu, Universitea Cluj și Concordia Chiajna, cu ultimele două luptându-se fără succes pentru promovarea în Liga 1.

În ultimul sezon, 2021-2022, Nicolae Pîrvulescu a jucat la două echipe importante din Liga 2. În prima parte a evoluat în 12 meciuri pentru ”U” Cluj, iar la începutul anului s-a despărțit de ardeleni, după trei ani, și a semnat cu Concordia Chiajna, unde a prins 10 meciuri. În această vară Pîrvulescu s-a înţeles cu cei de la Corvinul. ”Clubul nostru s-a înțeles cu Concordia Chiajna pentru transferul definitiv al lui Nicolae Pîrvulescu. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a semnat pe două sezoane cu echipa noastră și se va alătura, astfel, lotului existent. Originar din Craiova, Pîrvulescu a evoluat trei sezoane la Pandurii Târgu Jiu – între 2016 și 2019, timp în care a bifat 48 de partide, iar în urmă cu trei ani era golgheterul gorjenilor în campionat, lucru ce l-a adus în atenția celor de la Universitatea Cluj, care l-au și transferat. Fotbalistul din linia mediană a petrecut trei sezoane în Ardeal, unde a strâns 82 de meciuri oficiale în toate competițiile, marcând nouă goluri. În iarna acestui an, Pîrvulescu a fost cedat la Concordia Chiajna, echipă pentru care a evoluat în 11 partide și care a ajuns până în barajul de promovare în prima ligă, pierdut, la penaltiuri, în fața Chindiei Târgoviște”, a informat Corvinul pe site-ul său oficial.

Echipa lui Pîrvulescu s-a reunit în data de 4 iulie pentru pregătirea noului sezon de Liga 3 cu doar 21 de jucători.

Galerie foto


Vizualizări: 1,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: