Reunirea lotului UCB Târgu Jiu va avea loc la 1 august

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu se va reuni la începutul lunii viitoare. Între timp conducerea clubului universitar a perfectat toate transferurile pentru noul sezon şi a stabilit şi programul de pregătire.

Conducerea clubului universitar din Târgu Jiu a reuşit în această vară să stabilească lotul pentru noul sezon înainte de a se relua antrenamentele în vederea noului sezon. Reunirea lotului este programată pe data de 1 august, iar în perioada 19-21 august echipa de handbal masculin a UCB va pleca în Serbia pentru un mini-turneu de două meciuri amicale, acesta fiind primul turneu internațional la care echipa ia parte de la înființarea clubului.

Conducerea clubului a mai anunţat că, în perioada 27-28 august, va organiza prima ediție a CS UCB CUP, întrecere la care participă formaţia locală şi CSU Poli Timișoara, AHC Drobeta Turnu-Severin și LPS Târgu-Jiu sau Handball Club Larissa (Grecia). „În perioada 26-28 august 2022, Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu va organiza prima ediție a CUPEI CS UCB CUP la handbal masculin. La această primă ediție, vor participa echipele: CSU "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu,  CSU Poli Timișoara, AHC Drobeta Turnu-Severin şi LPS Târgu Jiu sau Handball Club Larissa”, a anunţat directorul clubului universitar, Virgil Popovici. Competiția sportivă se va disputa după regula semifinale, finala mică și finala mare iar tragerea la sorți va avea loc în data de 26 august. Pe lângă premiul pentru locul ocupat, se vor mai acorda și alte premii, ce vor fi stabilite de către organizator.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: