Orban vrea să taie facilitățile fiscale pentru IT-iști

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă la Mediaş că nu i se pare normal ca angajaţii din domeniul IT să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. “Eu am să vă spun o chestie, apropo de IT-işti. Mie nu mi se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. IT-iştii câştigă cel mai bine în România", a declarat Orban.

Fostul ministru PSD al Muncii Lia Olguţa Vasilescu comentează ironic pe Facebook declaraţia lui Ludovic Orban. "Păi, au câştigat alegerile pe mâna lor! Să o facă, zic!", a scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu distribuind ştirea referitoare la declaraţia liderului PNL.

Fostul preşedinte Traian Băsescu îl ironizează pe liderul PNL pentru afirmaţiile referitoare la impozitarea veniturilor angajaţilor din IT, adresându-i-se în repetate rânduri cu "Ludovice", rugându-l să nu se substituie lui Liviu Dragnea, pentru că ţara nu mai suportă încă unul şi recomandându-i să nu se lase ameţit de aburii victoriei la europarlamentare că riscă să-şi piardă permisul de conducere.

"Orice venit trebuie impozitat. Nu poţi să creezi facilităţi fiscale care îmbracă forma unor privilegii”, a argumentat Orban.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: