Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarii liberali care au jucat cu PSD, în analiză

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, anunță că primarii care au ajutat PSD în campania pentru alegerile europarlamentare vor intra în analiza organizației. Pecingină s-a referit la cei patru primari care au participat cu o săptămână înainte de alegeri la întâlnirea cu premierul Dăncilă, adică primarii din Bălești, Bumbești Jiu, Arcani și Turcinești.

"Ne întrebau oameni din activul nostru de partid, noi suntem în campanie și ăștia ai noștri sunt la PSD? Își purta Weber trofeele prin fața lui Dăncilă", a comentat Pecingină la Radio Infinit. Acesta a spus că la Bălești campania a fost dusă de Toma Mălăescu, nu de primarul liberal Mădălin Ungureanu. "Nu poți să spui că pentru o  bordură te vinzi în campania electorală", a mai spus Pecingină.

Despre primarul Bobaru de la Bumbești Jiu, Pecingină crede că este plecat demult la PSD și că este mai bine că nu s-a implicat în alegeri, supărat fiind și pe primarul de la Turcinești, care este liderul aleșilor locali liberali din județ, ce a dat un semnal foarte prost prin prezența la ședința PSD.

Vizualizări: 2,619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: