Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

De ce au votat o mie de gorjeni cu UDMR

Aproape o mie de gorjeni au votat UDMR la alegerile europarlamentare. Uniunea maghiarilor a obținut astfel de rezultate în mai multe județe în care nu există un număr mare de etnici declarați la recensământ.

Liderii UDMR au explicat votul. „În județul Gorj au fost mulți mineri secui care au rămas acolo, în Iași este o comunitate maghiară creată de studenții care au venit din Harghita și Covasna să învețe aici, iar în județul Constanța avem un deputat ales, cunoscut de lumea din zonă. De ce nu ar fi putut fi votat de oameni din simpatie pentru el?”, a explicat liderul UDMR Suceava.

În plus de asta, ar mai fi o explicație. UDMR are dreptul la oameni în fiecare secție de votare. În Gorj au fost 332 de secții și este probabil ca fiecare om pus de UDMR în secție să voteze cu această formațiune. UDMR a avut în general între unul și patru voturi pe secție în Gorj, cu o excepție, fiind și o secție cu peste 40 de voturi. Per total, a luat 938 de voturi în județ. (A.A.)

Vizualizări: 3,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: