Ovidiu Lipan Țăndărică se însoară la 70 de ani!

O vedetă autohtonă a decis să se însoare  cu iubita lui, după două decenii de relație. Ovidoi Lipan Țăndărică a făcut recent acest anunț în cea mai recentă ediție a emisiunii EGO Life cu Dana Săvuică.

Fostul baterist al legendarei trupe Phoenix este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Talentul său incontestabil este recunoscut inclusiv la nivel internațional, dovadă fiind nenumăratele concerte pe care le-a susținut pe întreg mapamondul de-a lungul timpului și fanii pe care îi are în fiecare colț al lumii.

Însă în ceea ce privește viața amoroasă, Ovidiu Lipan Țăndărică a fost întotdeauna o persoană discretă. El și iubita lui trăiesc frumoasă poveste de dragoste de două decenii. Partenera bateristului are 52 de ani și este de profesie avocat.

Deși a vorbit în repetate rânduri despre căsătoria cu iubita lui, până acum cuplul a ales să își trăiască povestea de iubire departe de actele oficiale. Însă în cea mai recentă ediție a emisiunii EGO Life, Ovidiu Lipan Țăndărică a dat vestea cea mare. Se pare că de această dată evenimentul mult așteptat va avea loc. Potrivit spuselor sale, nunta este deja planificată, însă muzicianul nu a dorit să ofere prea multe detalii. Artistul își iubește nespus de mult partenera și spune că sentimentele sale pentru ea au ajuns la cel mai profund nivel.

E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri. Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică în cadrul ediției cu numărul 85 a emisiunii EGO Life.

Artistul și partenera sa de viață au o relație bazată pe iubire, respect și multă înțelegere. Acestea, împreună cu lipsa geloziei patologice, fac ca o relație să fie trainică sau chiar pe viață, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică într-un interviu mai vechi.

Cei doi s-au cunoscut la Muzeul Țăranului Român unde ea  venise să cumpere mărțișoare. De cum a văzut-o, Ovidiu Lipan Țăndărică a știut că ea este aleasa și cea alături de care își va petrece tot restul vieții.

Vizualizări: 2,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: