Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii - Gaz Metan, scor 2-5

Gaz Metan Mediaș este noul lider din Liga 1, după victoria incredibilă din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, de la Drobeta Turnu Severin, scor 5-2, scrie Digi Sport.

Gorjenii au deschis scorul după golul de senzaţie al lui Lucian Sânmărtean. Medieşenii au egalat graţie lui Alexandru Munteanu, însă Pandurii au revenit în avantaj chiar înaintea pauzei, după autogolul lui Rugasevic.

Repriza a doua a fost o demonstraţie de forţă a Gazului, care a înscris de patru ori fără a primi vreun gol. Eroul echipei lui Pustai a fost Alexandru Munteanu, care şi-a completat hattrickul cu încă două reuşite, prima dintre ele de senzaţie: un şut fabulos, de la peste 25 de metri.

Mircea Axente şi Ovidiu Bic au desăvârşit dezastrul Pandurilor, iar Gaz Metan aşteaptă paşi greşiţi ai Stelei şi Viitorului pentru a încheia etapa a 20-a din Liga 1 în fruntea clasamentului.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: