Pandurii a început deszăpezirea rapidă la terenul sintetic

Un strat gros de zăpadă a acoperit noaptea trecută terenul sintetic al pandurilor, teren pe care duminică trebuie să se joace meciul cu Petrolul. Pentru a se disputa partida, zăpada trebuie îndepărtată urgent de pe teren.

Sâmbătă după-amiază cei de la Pandurii au început deszăpezirea rapidă a terenului şi a scaunelor din tribune, la meci anunţându-se deja peste 200 de suporteri ai celor de la Petrolul şi fiind aşteptaţi şi numeroşi suporteri gorjeni, pentru că este primul meci oficial din acest an. Oficialii clubului intenţionează să lucreze şi peste noapte, la lumina nocturnei, pentru a scoate stratul de zăpadă de pe teren, dar şi de pe marginea acestuia. La acţiune au luat parte şi părinţii juniorilor clubului, veniţi la teren împreună cu copiii care urmau să dispute un meci amical.

Meciul cu Petrolul este programat duminică, cu începere de la ora 11:00. Clubul Pandurii a anunţat sâmbătă că va pune în vânzare bilete la preţul de 15 lei, casa de bilete funcţionând mâine dimineaţă de la ora 9:00

Galerie foto






Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: