Pandurii a ratat victoria în prelungiri. Acuzațiile lui Ploaie!

Pandurii a ratat din nou victoria pe teren propriu, la Motru, unde nu a câștigat niciunul din cele șase meciuri disputate de la începutul campionatului. Echipa lui Marcel Ploaie a condus până în minutul 90, dar a pierdut avantajul în prelungiri, când oaspeții de la ASU Poli Timișoara au marcat din lovitură liberă.

Divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, disputa cu ASU Poli Timișoara, din etapa a 13-a. Gorjenii au deschis scorul prin Daniel Lung (’27), iar bănățenii au revenit prin Raul Krauzs (’90+2).

Antrenorul de la Pandurii, Marcel Ploaie, a fost nemulțumit nu doar de rezultat, ci și de evoluția echipei sale. „Nici nu am făcut un meci strălucit astăzi. Probabil că a intervenit și teama aceasta de victorii… Să conduci până în minutul 90, să nu fii atent la o lovitură liberă, la o fază fixă. E adevărat, și cei de la Timișoara și-au creat câteva ocazii bune, noi mai puține. Va trebui din nou să ne recuperăm în deplasare punctele pierdute la Motru. Sperăm să reușim acest lucru săptămâna viitoare, la Miroslava”, a spus Marcel Ploaie, la conferința de presă de după meci.

Portarul pandurilor, Răzvan Stanca, a fost extrem de supărat după meci pe colegii săi, având o ieșirea nervoasă, gest comentat de Ploaie la conferința de presă. „Consider că nu avem responsabilitate. La fiecare dintre ultimele meciuri, am luat gol din faze fixe. Răzvan Stanca s-a supărat, într-adevăr, pe colegii lui din apărare, dar e de înțeles. Să nu poți degaja din fața porții, iar adversarul să lovească nestingherit cu capul…”, a spus Marcel Ploaie.

Pandurii: Stanca – Homei, Brînzan, D. Lung, Şendroiu (’52, Bujor) – Dănăricu (’70, Durkovic), Raiciu – D. Pîrvulescu (’46, D. Drugă), Dodoi, Al. Vasilescu – C. Rus. Antrenor: Marcel Ploaie.

ASU Poli: Bozoancă – Motreanu, Bilia, Krausz, Taub – A. Ignea, Coadă (’87, Țugui), Topic (’16, Ghinescu) – C. Predescu, Bădăuţă, I. Plămadă (’46, M. Staicu). Antrenor: Bogdan Andone. Pandurii ocupă locul 14, cu 15 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe terenul celor de la Știința Miroslava.

Rezultate:

UTA Arad-Ştiinţa Miroslava: 3-0

Dunărea Călăraşi-Luceafărul Oradea: 1-0

Olimpia Satu Mare-Foresta Suceava: 2-0

CS Afumaţi-Ripensia Timişoara: 2-0

Academica Clinceni-Chindia Târgovişte: 0-2

Metaloglobus Bucureşti-Sportul Snagov: 2-1

CS Baloteşti-ASA Târgu Mureş: 2-6

CS Mioveni-FC Argeş: 0-0

AFC Hermannstadt-Dacia Unirea Brăila: 3-2

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: