Pandurii afă în toamnă dacă va ieși din insolvență

Magistraţii gorjeni au acordat o nouă amânare în procesul de insolvenţă al clubului Pandurii. În procesul, care a fost amânat deja de la finalul lunii mai, clubul de fotbal a primit termen pentru data de 18 octombrie pentru a depune documentele necesare ieşirii din insolvenţă.

Pandurii Târgu Jiu a primit mai multe termene în procesul de insolvenţă în acest an, ultimul termen fiind cel de marţi când magistrații gorjeni au decis să amâna din nou cauza pentru a se depune alte documente. Astfel că următorul termen de judecată în dosarul de insolvenţă al clubului Pandurii va fi pe data de 18 octombrie.

Echipa îşi va relua activitatea din vară, urmând să se înscrie din nou în Liga 3, clubul lucrând de la încheierea campionatului la certificarea pentru obţinerea licenţei în noul sezon. Rămâne de văzut acum cu ce jucători va relua pregătirea echipa de fotbal pentru că majoritatea fotbaliştilor încheie contractele cu clubul la data de 30 iunie. De asemenea, administratorul special de la Pandurii, jurista CEO Daniela Şerban, a decis să trimită notificări de reziliere a contractelor pentru antrenorii Mario Găman şi Bobi Staicu, precum şi pentru directorul sportiv Camilian Floroiu.

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: