Pandurii, „bântuiţi“ de o nouă neprogramare

Pandurii au fost afectaţi de vestea ca ar putea sa nu joace meciul cu Vaslui. O recunoaşte chiar Petre Grigoraş, care e convins ca eşecul de la Braşov a fost influenţat de acest lucru. Pandurii sunt campionii ligii întâi când vine vorba de ameninţări cu neprogramarea si au si pierdut un meci din aceasta cauza, cu Otelul Galaţi.

Cuvântul „neprogramare” le dă fiori pandurilor! În tur au fost aproape să nu joace meciul cu Craiova din cauza unei datorii către Dinamo iar la începutul returului au trăit o adevărată dramă. Au pierdut meciul cu Oţelul la „masa verde” şi era cât pe aci să nu joace nici cu Dinamo. Au scăpat atunci dar coşmarul a revenit înaintea jocului de la Braşov.

 „Am început returul cu o neprogramare şi o înfrângere la masa verde şi normal că am fost afectaţi. Acum am auzit iarăşi de posibilitatea să nu fim programaţi la jocul cu Vaslui şi normal că asta a afectat întreg colectivul. Eu am făcut strategia pentru sezonul viitor dar poate că atunci eşti în liga a treia deci aştept şi eu sfârşitul campionatului ca să văd care e situaţia” a comentat Grigoraş.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: