Pandurii, cu gândul la prima victorie

A venit primăvara, au început meciurile din play-out, dar Pandurii a rămas cu gândul tot la prima victorie din acest an, victorie pe care elevii lui Flavius Stoican și-o doresc luni seara în disputa cu cei de la Poli Iași. Meciul de la Drobeta Turnu Severin este unul greu, pentru că moldovenii sunt mai bine poziționați în clasament și au un lot mult mai omogen.

„Mi-aş dori să ne bucurăm după acest meci”

Antrenorul gorjenilor vrea să le facă o bucurie suporterilor, trei puncte în clasament fiind vitale în bătălia pentru evitarea retrogradării. „E o partidă în care ne punem speranțe că putem obține punct sau puncte. Mi-aș dori să ne bucurăm după acest meci, chiar dacă întâlnim un adversar cotat ca foarte bun în play-out. Vreau să le facem față și să fim bucuroși la finalul partidei. Ei, indiferent de situație, vin să câștige, după cum spunea și președintele lor, Florin Prunea. Ne așteaptă o partidă dificilă, dar nu le va fi ușor cu noi”, declară Stoican.

„Putem câştiga”

„Întâlnim o echipă care a crescut în ultima perioadă, dar şi noi traversăm o perioadă bună. Acest lucru ne dă speranţe că putem câştiga cu Pandurii. Ne dorim foarte mult să obţinem cele trei puncte. Avem aşteptări mari de la acest meci. Băieţii sunt concentraţi, sunt conştienţi de importanţa acestui joc, sunt bine pregătiţi şi motivaţi. Avem un moral bun, venim după două victorii, îmi doresc să facem un joc bun şi să obţinem a treia victorie consecutivă”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul CSM Poli Iaşi.

Probleme de lot

Meciul de la Severin va fi unul dificil nu doar prin prisma adversarului întâlnit pe teren, ci și a lotului de care dispune Flavius Stoican. Cei doi brazilieni Eric și Elton da Silva încă nu au rezolvată problema documentelor care să le permită să evolueze legal la clubul gorjean și, ca urmare, dezamăgirea crește și pentru ei, dar și pentru echipa care nu poate beneficia de experiența lor în prima ligă din România. „Aceleași vechi probleme care parcă nu se mai rezolvă. Eric și Elton da Silva sunt doi jucători foarte importanți, pe care îi așteaptă și colegii lor. E nevoie de determinarea și atitudinea celor doi. Sper ca lucrurile să intre pe făgașul normal. Avem probleme cu Paul Batin, care încă nu e apt în totalitate, deși a reluat antrenamentele cu echipa. Sperăm ca până la ora jocului să îl avem recuperat pe Daniel Stana”, mai spune Flavius Stoican.

Atacantul Paul Batin s-a accidentat chiar la debut, în meciul cu FC Botoşani, şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la braţul drept, după o fractură. Omul-cheie de la mijlocul terenului, Daniel Stana, s-a rănit în meciul cu Dinamo, ieşind de pe teren şchiopătând.

După acest meci, campionatul intern ia o pauză, la sfârșitul săptămânii echipa națională având programată o partidă importantă pentru calificarea la turneul mondial din Rusia de anul viitor.

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: