Pandurii, fără victorie de şase etape

Pandurii a uitat gustul victoriei de şase etape şi nu are nici un meci câştigat în returul acestui sezon. Mai grav e faptul că echipa joacă tot mai slab, de la meci la meci, şi a suferit şi prima înfrângere a sezonului în etapa a 12-a, îndepărtându-se tot mai mult de obiectiv.

Obiectivul de promovare pentru acest sezon pare a fi unul prea greu de realizat de Pandurii cu lotul actual. Gorjenii au, în momentul de faţă, un lot destul de subţire, după cum s-a văzut în ultimele etape în care nu au putut trece de adversari mult mai slab cotaţi, unii chiar de pe ultimele locuri.

Antrenorul Mario Găman a venit practic să lucreze cu „materialul clientului” şi nu poate schimba nimic din mers. Mai mult, jucători cu experienţă din lot nu au putut fi folosiţi în ultimele etape pentru că se confruntă cu probleme medicale, cazuri de durată fiind cele ale jucătorilor Marian Pleaşcă, Adrian Tănăsoiu, Mihai Stancu sau Carlos Corduneanu.

Truşescu a avut şi el unele probleme medicale şi a revenit pe teren fără a mai fi la forma din vară, tot după o accidentare. Mici probleme medicale au avut şi Aerts, Iovicin şi Rasoveanu iar Suently şi Eric au fost de două ori convocaţi la naţionalele din Curacao şi Andora.

În aceste condiţii, lotul actual, chiar dacă pare numeros, se dovedeşte subţire atunci când apar patru accidentări şi două suspendări de exemplu.

În meciul cu Voinţa Lupac antrenorul pandurilor i-a folosit pe Iovicin, Peia (Afrim), Gomes, Suently, Truşescu, Aerts, Mensah (Duijker), Eric, Petre, Lupuleţ (Obeng), Rasoveanu (Georgescu).

Vizualizări: 507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: