Gilortul, învinsă clar în deplasare de CSM Deva

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a putut pune deloc probleme în meciul disputat în deplasare, pe terenul de la Orăştie al celei de-a doua clasate din serie, CSM Deva. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-1, după ce la pauză au condus cu 1-0.

Gilortul Cărbuneşti a jucat, în etapa a 12-a, împotriva hunedorenilor de la CSM Deva, pe terenul de la Orăștie. Ambele formaţii veneau după meciuri pierdute în etapele precedente, CSM Deva fiind învinsă cu 0-2, la Petroșani.

În meciul de la Orăştie gazdele au deschis scorul în minutul 31, când Kayondo i-a pasat lui Andrei Sulea iar atacantul gazdelor a deschis scorul cu un șut de la 10 m.

În minutul 35 asistentul Mureșan a acordat ușor penalty pentru gazde dar Doboș a executat iar portarul  Voinea a respins. Repriza secundă a început cu o greşeală de arbitraj după ce, în minutul 54, un apărător al Devei a blocat balonul, în careu, cu mâna, după șutul lui Oprișa, dar centralul Salomir nu a dictat penalty.

După câteva minute gazdele au majorat scorul la 2-0 prin golul marcat de Bogdan Țoiu. În minutul 77 scorul avea să devină 3-0 pentru gazde, după ce Kayondo a recuperat un balon şi a pasat lui Andrei Sulea care a reuşit astfel dubla. Pe final de meci Gilortul a avut câteva ocazii clare dar Filip a ratat iar în ultimul minut de joc scorul a devenit 3-1, după ce  Almăjanu a central de pe dreapta iar Marius Chirică a pus latul și a redus astfel din diferență.

Până la pauza competițională, Gilortul mai are de jucat în deplasare cu Pandurii Târgu Jiu (19 noiembrie) și Viitorul Șimian (4 decembrie), iar acasă cu Aurul Brad (27 noiembrie).

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: