Pandurii iau locul Timişoarei...la hotel

Toată lumea profită de necazul timişorenilor! Dacă granzii de la Steaua, Dinamo sau Rapid îşi dispută jucătorii de calibru ai bănăţenilor, Pandurii le-au „furat” acestora locul în cantonamentul din Austria, dar şi adversarii din amicale! Grigoraş şi compania vor sta la hotelul rezervat iniţial vicecampionilor României şi vor disputa 6 meciuri în doar 11 zile.

Pandurii au pus la punct şi ultimele detalii înaintea cantonamentului austriac care va avea loc între 4 şi 16 iulie. Şase amicale vor disputa gorjenii, printre adversari regăsindu-se CSKA Sofia, naţionala Uzbekistanului sau Lankaran-ul lui Mircea Rednic. Cel puţin 3 meciuri vor fi transmise pe DigiSport.

Merg pe „biletul” Timişoarei

Gorjenii şi-au schimbat în ultimul moment locul de cantonament. Şi asta după ce Timişoara a fost retrogradată şi a renunţat la stagiul din Austria. Pandurii au profitat astfel că Voiculeţ şi colegii săi vor sta în camerele de hotel rezervate iniţial pentru Bouceanu şi compania. „Oricum cele două echipe erau cazate la hoteluri apropiate. Impresarul care se ocupă de stagiul nostru acolo se ocupa şi de timişoreni aşa că ne-a propus să stăm în hotelul rezervat de ei care e mai bun şi are şi preţuri accesibile”, a explicat vicele Viorel Temelescu.

Joacă din 2 în 2 zile

Elevii lui Grigoraş nu vor avea niciun moment de respiro pe pământ austriac. Şi asta pentru că vor disputa nu mai puţin de 6 meciuri în doar 11 zile! „Am semnat cu DigiSport pentru 3 jocuri dar e posibil să mai suplimenteze în funcţie de program”, e vestea bună dată de Temelescu pentru suporterii gorjeni. Oficialul pandurilor crede că adversarii stabiliţi iniţial nu se vor mai schimba la faţa locului, cum s-a întâmplat mai mereu în ultimele sezoane. „Nu se mai schimbă nimic în Austria. Şi asta pentru că directiva UEFA  stipulează acum să se semneze contracte şi pentru meciurile amicale. Cine nu respectă, ar putea fi sancţionat! Noi am semnat deja, sperăm să se ţină şi adversarii de cuvânt”.

Program amicale Austria:

-6 iulie: naţionala Uzbekistanului

-8 iulie: Al Ahly (Qatar)

-10 iulie: Khazar Lankaran (Azerbaidjan)

-12 iulie: Dinamo Ceske Budejovice (Cehia)

-14 iulie: Antalyaspor (Turcia)

-16 iulie: CSKA Sofia (Bulgaria)

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: