Pandurii, zdrobiţi de echipa lui Hagi

Pandurii a fost zdrobită pe Stadionul din Ovidiu, iar Viitorul s-a distanţat la şase puncte de Steaua. Viitorul - Pandurii s-a terminat 3 la 0. Antrenorul Pandurilor, Flavius Stoican, a declarat că nu a avut prea multe de făcut pentru că a întâlnit viitoarea campioană a României.

Flavius Stoican a declarat la finalul meciului că Viitorul este cea mai bună echipă. "Am văzut o echipă care joacă fotbal, pasează, jucători care ştiu cum să se demarcheze, să îşi creeze situaţii. Am întâlnit viitoarea campioană. Cred că Viitorul este cea mai bună echipă din acest campionat, nu i-am putut face faţă. Am crezut că putem înainte de meci. Le-am zis jucătorilor că, dacă vom câştiga duelurile unu la unu, vom reuşi un rezultat bun. Dar am pierdut la acest capitol şi adversarii şi-au creat uşor spaţii. Am încercat să ne apropiem de ei ca nivel, dar am fost departe. Mai avem mult de muncă“.

Stoican a mai declarat că Pandurii trebuie să muncească foarte mult. „Viaţa este o selecţie... intri pe teren, arăţi ce poţi, dacă nu faci bine, treci pe bancă şi îţi aştepţi rândul. Trebuie să muncim în continuare şi să arătăm că partida de azi a fost doar un accident. Meciul nostru concret ca o finală este următorul, cu Concordia Chiajna. Suntem atenţi şi la meciurile celor de la ASA şi ACS Poli, depindem de rezultatele lor. La momentul acesta, suntem o echipă mică, avem puţine zile împreună, nu suntem favoriţi cu nimeni. Sper să producem surpriza când nimeni nu ne dă nicio şansă", a declarat Flavius Stoican după meci.

VIS

Pandurii mai are de muncit, iar Gheorghe Hagi  speră că va câștiga campionatul și va juca în Europa. „Ar fi cea mai frumoasă zi de când m-am lăsat de fotbal. Dacă s-ar întâmpla, ar fi ceva fantastic pentru mine. Am investit în proiectul acesta. Timp, tineri talentați. Așa am denumit prima dată proiectul meu“, a declarat Gheorghe Hagi.

Vizualizări: 350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: