Pandurii l-a pierdut pe Elton da Silva. Urmează Dos Santos?

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a pierdut negocierile pentru păstrarea jucătorului brazilian Elton da Silva. Acesta era pe final de contract la Pandurii, însă va evolua de acum înainte la CFR Cluj. La Cluj s-ar putea să ajungă și un alt jucător pe care l-ar dori și Petre Grigoraș, Alex Dos Santos. Deși reunirea lotului este astăzi, Pandurii nu a anunțat nicio achiziție pentru acest campionat.

Conform stiridesport.ro, CFR a bătut palma cu Elton da Silva, mijlocaș central la Pandurii Târgu Jiu. Conform sursei citate, încă cinci jucători sunt în negocieri cu ardelenii. Printre aceștia se află și atacantul de la CS Pandurii, Alex Dos Santos.
Impresarul jucătorilor Alex Dos Santos și Elton da Silva, Anamaria Prodan, a anunțat conducerea Clubului Pandurii că pentru cei doi există oferte superioare de la CFR Cluj. Mai mulți jucători de la Pandurii sunt la final de contract. Cu unii nu mai vrea clubul să continue, iar pentru alții se pare că nu are bani. Pandurii mai discută acum cu jucătorul Di Stefano pentru a rămâne la echipă. De asemenea, antrenorul Petre Grigoraș speră că îl va avea în acest sezon pe Dan Nistor, împrumutat de la Evian. Președintele CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a declarat la Radio Târgu Jiu că este în discuții cu Elton da Silva și Alex dos Santos și că cel mai probabil vor rămâne. “Mai mult de  90% Alex Dos Santos va fi jucătorul nostru. Eu cred că și Elton va rămâne la Târgu Jiu”, a spus Prunariu.

400.000 de euro este cota lui Elton da Silva

3 goluri în 17 meciuri jucate pentru Pandurii în ultimul sezon

11 goluri a marcat Alex Dos Santos și a fost titular în tot atâtea partide în Liga I

Vizualizări: 377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: