Pandurii mulţumiţi, steliştii nu !

Egalul a fost un rezultat echitabil între Pandurii şi Steaua, dar numai primii au fost mulţumiţi cu acest rezultat. Reghecampf a dat unele declaraţii de neînţeles la final.

Pandurii-Steaua nu a rezolvat ecuaţia campioanei de toamnă. Trupa lui Reghe rămâne mare favorită să încheie anul pe locul 1 graţie celor 3 restanţe pe care le mai are de disputat.

Pandurii: „E bun punctul!”

Pandurii şi Steaua şi-au împărţit reprizele, ocaziile şi în cele din urmă şi golurile. S-a terminat 1-1, rezultat care nu le displace gorjenilor. „Am jucat bine tactic. Am avut alte 2-3 situaţii de a marca în afara golului, dar nu am reuşit să intrăm la pauză cu 2-0. Sunt foarte supărat că am luat gol din fază fixă. Până la urmă e un punct bun pentru noi. După aspectul jocului, rezultatul e echitabil”, crede Cristi Pustai. “Am dat un gol frumos, da, şi m-am bucurat precum Cristiano Ronaldo pentru că i-am promis lui Mingote înainte de meci. Sunt bucuros că am jucat de la egal la egal cu campioana României”, a spus şi Eric la final, completat de colegul Anton. “Pe final puteam să pierdem, dar am avut şi noi o primă repriză bună. Una peste alta, e un rezultat echitabil, ne mulţumeşte acest punct obţinut.”

“Noi am arătat în prima repriză cum a arătat Steaua în repriza secundă şi, uite aşa, ne-am împiedicat unii pe alţii.La 1-1 am spus 'hai că e bine și așa'. Rezultatul e favorabil celor care sunt în cursă, iar campionatul e clar că nu s-a încheiat.”    Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

“Dacă am fi câştigat atunci am fi avut o şansă foarte mare la titlu. Eric a fost din nou formidabil, e un jucător determinant pentru noi.” Alin Buleică

Ce meci a văzut Reghe ?!

Antrenorul Stelei şi aspirant la postul de selecţioner al României, Laurenţiu Reghecampf, nu a primit prea bine remiza de la Tg-Jiu. Frustrat probabil că echipa sa nu a putut câştiga, Reghe a oferit unele declaraţii ciudate la final. Ca şi cum ar fi închis ochii la ocaziile uriaşe ale lui Distefano sau Buleică, de la 1-0, respectiv 1-1. „Am avut foarte multe ocazii, dar dacă nu marchezi singur cu portarul....Nu e un rezultat echitabil. Pandurii a avut o singură situaţie şi a marcat. Steaua, în schimb, a fost singura echipă preocupată să joace ofensiv şi ne-am creat multe situaţii de poartă”, a declarat subiectivul antrenor al Stelei. “Am pierdut două puncte foarte mari, dar ţinem departe de noi un adversar ce ne putea crea probleme în lupta pentru titlu. Cea mai periculoasă echipă pentru noi rămâne Astra”, crede managerul Meme Stoica.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: