Pandurii, ruptură la nivel înalt?

Preşedintele pandurilor, Marin Condescu, şi directorul executiv, Eugen Pîrvulescu, au transferat fiecare ce jucători au vrut în această vară. Imediat au apărut primele semne că relaţia dintre cei doi e deteriorată. Până la zvonul conform căruia Condescu vrea să-l demită pe Pîrvulescu a mai fost doar un pas. Ultimul spune că a discutat pe această temă cu preşedintele şi a primit asigurări că nu va fi demis.

Miercuri seara a apărut pe site-ul Gazetei Sporturilor un articol în care se scria că Marin Condescu şi Eugen Pîrvulescu nu se mai înţeleg, iar ultimul ar urma să fie demis şi înlocuit cu fostul director sportiv de la Unirea Urziceni, Felix Grigore. După numai câteva ore însă, articolul a dispărut fără urmă de pe site.

Fiecare cu transferurile lui

Ziarul nostru a scris şi în ediţia de ieri despre posibilele fricţiuni dintre Condescu şi Pîrvulescu. Practic fiecare a făcut transferuri în această vară fără să se consulte şi cu celălalt. Condescu a reluat filiera Zvonko Mijlojkovic şi a adus un muntenegrean de 25 de ani, pe Admir Adrovic. Mutarea nu i-a picat bine atunci lui Pîrvulescu. În plus, Condescu l-a readus la echipă şi pe Stanca, un portar de 33 de ani care era rezervă eternă la Steaua. De partea cealaltă, Pîrvulescu l-a adus pe sârbul Marko Momcilovic, dar nu pe filiera Zvonko. Directorul executiv l-a transferat şi pe brazilianul Erico da Silva prin intermediul impresarei Ana Maria Prodan. Ruptura s-a adâncit când a venit vorba de aducerea unui alt jucător de-al lui Zvonko, Vojislav Vranjkovic. Acesta a fost zărit şi ieri la sediul clubului şi pare încrezător că Marin Condescu îl va reprimi pentru a treia oară la Pandurii. Pîrvulescu nici nu vrea să audă însă de Vojka, un jucător considerat nefolositor la aproape 31 de ani şi care ar putea să strice şi atmosfera în vestiar. Condescu încă nu a confirmat dacă îl primeşte sau nu pe Vranjkovic, dar sârbul probabil nu stă degeaba pe la Tg-Jiu atâtea zile.

„M-a asigurat că nu sunt probleme”

Apariţia articolului în GSP miercuri seara a agitat şi mai mult apele. Se vorbeşte de intenţia lui Condescu de a-l înlocui pe Pîrvulescu cu fostul director sportiv al Unirii Urziceni, Felix Grigore. „Am discutat cu domnul Condescu. Am vorbit, m-a sunat şi dânsul după ce a apărut acel articol. Era surprins, nu ştia nici dânsul şi m-a asigurat că nu sunt probleme. O să mergem împreună, vrem să facem lucruri bune, vrem linişte şi vrem să facem lucruri profesioniste”, a spus ieri Pîrvulescu. Acesta a dat însă de înţeles că se aşteaptă la orice. „Dacă e să se întâmple, o să primesc cu bărbăţie vestea, nu stau cu capul în pământ, ci cu fruntea sus. Am avut tăria de caracter să mă las de arbitraj cu 2 ani înainte de vârsta limită aşa că sunt puternic.”

3 – ani au trecut de când Eugen Pîrvulescu a fost numit în conducerea clubului Pandurii. La acel moment se părea că echipa va juca în liga a doua, dar a rămas în primul eşalon şi a terminat pe rând pe locurile 13, 7 şi 2

3,5 – milioane de euro au încasat pandurii din transferuri în ultimele 3 sezoane: Matei, Chiricheş şi Pintilii au ajuns la Steaua iar Maxim la Vfb Stuttgart

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: