Vranjkovic, mărul discordiei ?

Transferul lui Vranjkovic ar putea agita apele la Pandurii. Adus pe filiera Zvonko Milojkovic, sârbul de 30 de ani are toate şansele să fie primit în lot de către şeful Condescu. Eugen Pîrvulescu spune însă că Vranjkovic nu e pentru Pandurii.

La Pandurii s-au format clar două tabere când vine vorba de transferurile din această vară. Preşedintele Marin Condescu a decis să se implice mai mult şi i-a adus pe Stanca şi pe Adrovic, ultimul un muntenegrean impresariat de prietenul Zvonko Milojkovic. Eugen Pîrvulescu a adus şi el un sârb, pe Marko Momcilovic, dar nu pe filiera Zvonko. Totodată directorul executiv l-a luat şi pe brazilianul Erico da Silva, un fundaş trecut pe la U Cluj. Aducerea lui Vranjkovic ar putea fi însă o sămânţă puternică de scandal.

Condescu mizează pe Zvonko

Primele semne de fricţiuni între Condescu şi Pîrvulescu au apărut la transferul muntenegreanului Admir Adrovic de la Buducnost Podgorica. Atacantul e impresariat de Zvonko aşa că nu venea să dea probe, ci să semneze direct contractul. „Vine să-l vedem pe dreptunghiul verde, la joc. Nu luăm jucători de pe DVD-uri”, a contrat Pîrvulescu. Acesta şi-a mai domolit însă tonul după ce l-a văzut pe Adrovic la lucru. „Nu e nicio problemă, nu ştiam jucătorul, dar e ok.” Tot pe filiera Zvonko, însă Condescu vrea să-l aducă pentru a treia oară pe Vranjkovic la Pandurii. Mijlocaşul nu a venit degeaba la Tg-Jiu după ce a terminat contractul cu CS Severin. Ieri a fost la vizita medicală, iar dacă totul e ok, va semna aproape sigur cu Pandurii. Ajuns la 30 de ani şi jumătate, Vojka joacă mijlocaş central şi e privit ca o potenţială soluţie de înlocuire a lui Nistor dacă acesta din urmă va pleca.

Pîrvulescu: „Nu e pentru Pandurii !”

Vojka a jucat în retur la Severin, dar echipa a retrogradat în liga a doua. Mijlocaşul a bifat 13 meciuri, 2 goluri şi 2 pase de gol, aşa că nu a rupt gura târgului, dar nici nu a dezamăgit. La Pandurii pretenţiile au crescut semnificativ după titlul de vicecampioană şi calificarea în Europa League, aşa că Pîrvulescu nu-l vrea pe Vojka. „De Vranjkovic nu știu decât că a jucat la Turnu Severin, a jucat și la noi, la Târgu Jiu acum ceva timp. La Severin a jucat în retur destul de bine, este un jucător bun, dar nu un jucător pentru Pandurii”, a declarat ieri Pîrvulescu.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: