Pandurii s-au reunit. Se antrenează la Târgu Jiu!

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu a reluat pregătirea la Târgu Jiu. Antrenamentele echipei Pandurii se vor desfăşura în această săptămână pe terenul trei de antrenament din incinta Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu.

 Antrenorul Flavius Stoican a convocat, alături de lotul pe care l-a pregătit în Antalya, şi jucătorii Cosmin Bîrlan, Andrei Şendroiu şi Roberto Dumitru. De asemenea s-a alăturat din nou lotului şi fundaşul nigerian Samson Nwabueze, care a continuat pregătirea după ce echipa a plecat în Antalya după programul stabilit de antrenor, portarul Laurenţiu Popescu de la CS Universitatea Craiova, precum şi atacantul Sergiu Negruţ de la CFR Cluj.

În total, la primul antrenament al săptămânii, au fost prezenţi 31 de fotbalişti care au efectuat şedinţa de pregătire sub comanda antrenorului Flavius Stoican şi a staff-ului tehnic format din antrenorul secund Dorian Gugu şi antrenorul cu portarii, Valentin David. Fotbaliştilor reveniţi din cantonament li s-a alăturat şi Rodemis Trifu care este refăcut după o accidentare suferită la unul dintre meciurile de pregătire din acest stagiu. Portarul Răzvan Negrilă și Cosmin Mihai au lipsit, din cauza unor probleme medicale.

Antrenamentele echipei Pandurii se vor desfăşura pe terenul trei de antrenament din incinta Complexului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Acesta este complet deszăpezit şi nu prezintă deloc suprafeţe acoperite cu gheaţă.

 Antrenament cu lot restrâns

Începând de joi, antrenorul Flavius Stoican a convocat un lot restrâns la principalul antrenament al zilei, urmând ca restul jucătorilor să se pregătească separat până la ora meciului sub comanda antrenorilor secunzi.

Antrenorul Flavius Stoican consideră că echipa a crescut şi la nivel de omogenitate după perioada de pregătire mai ales datorită rezultatelor bune din meciurile amicale: „Când am venit aici am avut încredere că pot să realizez lucruri măreţe dar acum, important este să răspundem bine şi în meciurile oficiale când e mult mai mare presiunea. Sunt convins că aceşti băieţi, indiferent de adversar sau de meci, vor da tot ce au mai bun în jocul respectiv. Eu cred că pot ajunge la un nivel maxim la Pandurii, eu sunt aici să îi încurajez în momentele dificile şi să îi susţin şi sunt convins că vor da totul pe teren”.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: