Pandurii a rămas fără galerie!

Galeria Durii nu va mai susține echipa de fotbal, au anunțat reprezentanții acesteia pe Facebook. Primul meci al Pandurii este vineri, 3 februarie, cu CSMS Iași, pe stadionul din Severin.

„Galeria Durii anunță oficial, înainte de începerea meciurilor din Liga 1 Fotbal (vineri ora 17.30, la Severin, cu CSMS Iași), că nu va mai susține echipa Pandurii pe stadioane, pentru prima data din 1992“, au scris aceștia pe Facebook. Ei au dat și o listă cu 12 motive, în cele mai multe fiind consemnat Marin Condescu. „Așteptăm ca justiția să clarifice jaful și să pedepsească infractorii şi complicii. Sunt multe fapte penale. Acestea sunt unele motive care ne fac să nu ne mai asociem numele şi imaginea cu acestea. Vrem o nouă echipă, cu totul la vedere şi fără cei care au distrus un vis numit Pandurii Lignitul“, au mai scris „Durii“.

În timp ce Pandurii rămâne fără suporteri, CSU Craiova este ajutată de fani pentru a lua zăpada de pe stadion. "AMR 4 zile până la startul returului. Punem mână de la mână şi începem împreună. Vino miercuri cu o lopată la Stadionul Extensiv, să deszăpezeşti terenul împreună cu jucătorii Craiovei! O să găseşti şi câteva surprize în zăpadă. Prima etapă din 2017 o avem sâmbătă la ora 14.00, aşa că vrem să curăţăm gazonul cât mai bine, ca să le iasă jocul băieţilor noştri în meciul cu Voluntari. Mergem pe mâna ta, da? Te aşteptăm miercuri, la ora 11.00, la Stadionul Extensiv!", se arată în anunţul postat pe Facebook de CS Universitatea Craiova, care așteaptă sâmbătă vizita celor de la FC Voluntari. 

Vizualizări: 720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: