Stadionul de la Severin, acoperit de zăpadă

Pandurii au revenit în țară și se pregătesc pentru primul meci din campionat. Pe 3 februarie, Pandurii întâlneşte CSMS Iași pe teren propriu, pe stadionul de la Severin, însă e posibil să fie probleme. Terenul dejoc era luni acoperit de zăpadă.

Pandurii Târgu Jiu - CSMS Iaşi este primul meci al gorjenilor la reluarea campionatului. Pandurii joacă pe 3 februarie, dar înainte cu câteva zile de meci terenul de joc este plin de zăpadă. Abia acum responsabilii vor face demersuri pentru amenajarea acestuia.

Conducerea CS Pandurii a încercat amânarea începerii campionatului și pentru că stadionul de la Severin nu are încălzire. Practic, la meciul cu CSMS Iași s-ar putea întâmpla ca la meciul cu ASA, când nu s-a putut juca din cauza terenului înghețat. Pandurii au abandonat meciul la pauză, nemulţumiţi de tratamentul gazdelor, dar acum primesc oaspeţi în aceleaşi condiţii. Până vineri, când va fi meciul, CS Pandurii dă asigurări că terenul va fi pregătit pentru partida cu CSMS Iași. Și Flavius Stoican a vorbit despre riscurile pe care și le asumă jucătorii care intră pe teren. ”Știu că sunt riscuri mari de accidentări, știu că nu se va juca fotbal dacă terenurile sunt înghețate. Indiferent de teren, vom juca și vom încerca să scoatem maxim din fiecare meci”.

Meciul va fi transmis în direct de Look Plus, Digi Sport și Dolce Sport.

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: